Molskroen Goes Italian
Mød den italienske topkok Nicola Fanetti fra restaurant Brace i København
Molskroen introducerer gæsterne for en enestående smagsoplevelse i efterårsferien, når Nicola Fanetti , ejer og køkkenchef på den velrenommerede restaurant Brace er gæstekok i Molskroens køkken for en aften. Fanetti har igennem en længere årrække slået sine folder på både Era Ora og Noma, og har senest åbnet den velrenommerede gourmet restaurant Brace i København. Så gæsterne kan se frem til en gourmetaften i absolut topklasse.
Onsdag den 14. oktober kl. 18.00
Her vil Nicola Fanetti og Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen tilberede en 6-retters gourmetmenu, inspireret af den italienske gastronomi, hvor der bringes klassisk italiensk velsmag og store italienske vine til bordet.
De to køkkenchefer tilbereder 3 retter hver, som matches med en udvalgt vinmenu af Molskroens sommelier. Vi byder velkommen i Molskroens bar til italienske appetizers og bobler kl. 18.00, hvor Steffen og Nicola vil fortælle om aftenens gastronomiske oplevelse.
MENU
Velkomst med italiensk inspirerede appetizers og bobler
Steffen Villadsen – Tarjarin pasta with raw zucchini, garlic, olive oil and white truffle
Nicola Fanetti – Carpaccio of aged beef with caviar, arugula and mustard vinaigrette
Nicola Fanetti – Tortello filled with ricotta and spinach, soft egg yolk, browned butter and winter truffle
Steffen Villadsen – Panfried back of rabbit “ballotine” with rosemary, thyme and passata. Served with piment puré and white almond
Nicola Fanetti – Brased beef cheek with smoked potato puré, fresh herbs and diavola sauce
Steffen Villadsen – Grilled Provolone cheese with Taggiasca olives, semidried tomatoes and balsamic vinegar
*
Menuen afsluttes på ægte italiensk manér med Tiramisu og kaffe.