Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. marts 2020
Kl. 11.00

Ølbrygning

Vi har altid serveret øl i vores køkken. Men da vi fik muligheden for at etablere vores eget bryghus kunne vi ikke sige nej. Nu kan du lære, hvordan øl skal brygges, fermenteres og ikke mindst smage.

I vores hyggelige bryghus vil du blive klogere på grundteknikker som maltning, mæskning, gær- og øltyper og ikke mindst humle. Alle deltagere på kurset får mulighed for at starte deres eget 10 liters ølbryg op, som de efterfølgende kan tage med hjem, lade gære færdigt og kommer øllet på flasker. 

Kurset varer fire timer og vi skal selvfølgelig undervejs smage en masse god øl, og sætte tænderne i nogle gode snacks, som passer til øllet. Dette kursus er perfekt til folk, som gerne vil i gang med at brygge deres eget øl, men som lige mangler det sidste kærlige skub.

MENUEN

På kurset får du følgende:

  • Aperitif og lette snacks undervejs
  • Du lærer at brygge dit eget øl – vælg mellem; IPA, Porter, Belgisk Brown Ale og Hvede.
  • Vi smager på køkkenets egen øl og snakker om forskellige øltyper og traditioner.
  • Du får dit helt eget bryganlæg med hjem; fermenteringsspande, omstikker, sukkermåler, kapsler og kapsellukker, samt diverse tilbehør og rengøringsmidler. (værdi 400,-)

Drikkevarer og lette snacks (ikke et måltid) er inkluderet i prisen. Ud over øl vil der bliver serveret vand samt hjemmelavede limonader.

Opskrifterne og vejledningen til ølbrygning får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Ved tilmelding til kurset må du gerne oplyse, hvilken type øl du ønsker at brygge. (IPA, Porter, Belgisk Brown Ale eller Hvede)

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.