Onsdags Boeuf Daube På VinDanmark
Provensialsk Boeuf Daube, på VinDanmark, i samarbejde med KP5, inklusiv lækker vinmenu.
Billetsalget slutter torsdag den 22. Oktober kl 12:00!!
Boeuf Daube:
Boeuf Daube er en klassisk fransk gryderet fra Provence, hvor kødet braiseres i rødvin. En skøn simre ret, der passer rigtig godt i de kolde efterårs-og vintermåneder. Daube kan tilberedes af okseklump som har meget smag i sig selv, og mørnes både når det marineres i masser af rødvin natten over, og dernæst braiseres.
Vil vil her i efteråret vinteren prøve nogle ting af som vi ikke har prøvet før. Om onsdagen vil vi holde nogle lukkedde arrangementer hvor vi har mad og vin i fokus.
Der SKAL købes billetter til arrangementet, på den måde undgår vi madspild, de første par gange kører vi med en intro-pris på 249 kr. Det hele kommer til at forgå i butikslokalet, hvor vi kan være 50 personer.
Onsdag den 28/10 ser således ud:
18:00 – 18:30 Du bliver seatet og får et glas cava og mandler
18:30 – 19:00 Du får din hovedret og et godt glas vin der er matchet til maden.
20:00 – 21:00 Du får dessert og et glas dessertvin dertil
21:30 Vi siger tak for i aften
Du kan naturligvis købe mere eller andet vin på aftenen