Orkesterfestivalen

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: søndag den 18. april // klokken 11.00
Pris: Gratis
Gratis

Oplev 1.500 børn og unge til gratis orkesterfestival i Musikhuset.

Danmarks største festival for klassisk musik spillet af børn og unge kommer for første gang til Jylland, når Musikhuset Aarhus danner rammen om Orkesterfestivalen i 2021.

Orkesterfestivalen er Musik & Ungdoms store klassiske begivenhed for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille sammen det bedste, de har lært.

Siden 2012 har festivalen hvert år samlet 1.500 børn og unge, der har kastet sig over samspillet og den klassiske orkestermusik, selvom de har været på forskellige niveauer og trin i deres musikalske kunnen.

“Orkesterfestivalen er igennem årene blevet et af årets højdepunkter for rigtig mange unge musikere. Det er dermed en vigtig festival, og jeg er utrolig glad for, at den kommer til Musikhuset Aarhus. Vi glæder os til at byde både klassiske musikelskere og nysgerrige nybegyndere velkommen til en festival med orkestermusik og spilleglæde for hele familien,” siger Jeppe Uggerhøj, der er kunstnerisk chef i Musikhuset.

Alle Musikhusets scener kommer den 18. april til at summe af aktiviteter fra kl. 11-18, når gæster, deltagere og musikalske aktører mødes til en familievenlig musikfestival.

Nyt samarbejde

Festivalen tog sin begyndelse i Koncerthuset i København, men i 2021 rykkes teltpælene op og festivalen flytter i samarbejde med Musikhuset Aarhus til Jylland.

“Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan offentliggøre vores nye samarbejdspartner. Orkesterfestivalen får helt nye flotte rammer, der byder op til enestående musik- og koncertoplevelser for alle aldre. Jeg ser frem til samarbejdet med Musikhuset Aarhus og alle de danske ungdomsorkestre- og ensembler, som nu får mulighed for at blive en del af Orkesterfestivalen i Aarhus”, siger festivalleder Maja Joss-Børch.

Alle koncerter og aktiviteter til Orkesterfestivalen er gratis.

Arrangør Musikhuset Aarhus og Musik & Ungdom

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Plant Dit Eget Træ
Tivoli Friheden A/S // mandag den 6. juli // klokken 13.00 // 140 kroner
Udover at være dekorative, så er træer jordens helt egent CO2 renser.  På denne workshop har du mulighed for at plante dit eget træ af en abrikos eller fersken, og derefter tage de…
Billetter
Insekter På Menuen
Tivoli Friheden A/S // onsdag den 8. juli // klokken 13.00 // 140 kroner
Charlotte fra Bug Amok kommer og laver spændende madkurser med insekter på menuen. Charlotte fra Bug Amok kommer forbi hver onsdag og afholder 4 madkurser, hvor du kan lære at lave…
Billetter
Plant Dit Eget Træ
Tivoli Friheden A/S // onsdag den 8. juli // klokken 13.00 // 140 kroner
Udover at være dekorative, så er træer jordens helt egent CO2 renser.  På denne workshop har du mulighed for at plante dit eget træ af en abrikos eller fersken, og derefter tage de…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev