Pocket Size People (UK)

Sted: ILT - Teater Katapult
Tid: torsdag den 23. maj // klokken 16.00
Pris: 0 kroner
Gratis

 

I revner, sprækker og kroge overalt omkring os, bor der bittesmå mennesker. Efter mørkets frembrud kommer de frem og bevæger sig rundt i byen, hvor de på fantasifuld vis genanvender vores daglige affald, så det passer til deres behov. Disse miniaturemennesker ikke bare overlever men trives i en verden, hvor sandkasser forvandles til eksotiske feriestrande, en enkelt pomfrit udgør en hel families aftensmad og en lille sværm af fluer forvandles til en flok faretruende rovdyr.

 

POCKET SIZE PEOPLE er en installation som ved hjælp af holografiske projektioner viser hvordan de 15 cm høje karakterer på opfindsom vis gør brug af det affald mennesker efterlader rundt omkring i byen.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Kammerkoncert
Musikhuset Aarhus // mandag den 18. november // klokken 19.30 // Gratis
Et blandet repertoire af kammermusik med træblæsere fra Det Jyske Musikkonservatorium. Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til…
Gratis
Ireland vs Denmark
Tir Na Nog // mandag den 18. november // klokken 20.45 // 0 kroner
UEFA Euro qualifying event between Ireland and Denmark will be busy. No reservations, arrive early to get the best seats. Shown in The Tap Room and Merchant Room on 10 screens.
Gratis
Aarhus-kunstner Joanna Jensen behandler frygt og angst i ny solo-udstilling ‘Butterfingers’
End Of The Line // tirsdag den 19. november // klokken 11.00 //
‘Butterfingers’ er et engelsk udtryk, der defineres som “en person der ofte fejler eller fumler i forbindelse med at have noget i hænderne - som om de havde smør på fingrene.”   De…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev