Salling ROOFTOP: Vinterjazz & smørrebrød

Sted: Salling ROOFTOP
Tid: lørdag den 15. februar // klokken 12.00
Pris: 50 - 85 kroner
Billetter
Glæd jer til at høre de jazzede toner fra Carsten Kær & Mads Houe, når Salling ROOFTOP inviterer til vinterjazz & smørrebrød. Vinterferien fejres på Salling ROOFTOP med jazz samt fristende smørrebrød og specialøl. Hør koncerten og få samtidig 2 for 1 på ROOFTOPs hjemmelavede smørrebrød til kun 50 kr.
Salling ROOFTOP får desuden besøg af én af husets bedste øl-leverandører, der vil friste med et udvalg af nye specialøl, – og du får naturligvis lov til at smage, inden du beslutter dig.

 Carsten Kær/Mads Houe

Kær og Houe har mange ting til fælles, men deres største fælles passion er jazzmusik. Mads er soliststuderende på kontrabas på Det Jyske Musikkonservatorium og han er en del af den unge elite af jazzmusikere i Nordjylland.

 

Carsten Kær er en national kendt jazz og latinpianist med mange udgivelser i bagagen. Kær og Houes koncerter bærer præg af autentisk formidlet musik og nærmest telepatisk sammenspil. Du kan se frem til at duoen på toppen af Salling leverer bløde og hyggelige jazz vibes, som uden tvivl vil gøre din dag endnu bedre.

 

Er du medlem af ClubSalling?

Er du ClubSalling medlem kan du også nyde ROOFTOPs lækre jazzsnacks til 85 kr. Det er kun på menukortet denne ene dag – så snyd ikke dig selv for denne særlige anretning med lækkerier fra Salling Super.Tilbud på smørrebrød, jazzsnacks og udvalget af specialøl er kun gældende i Væksthuset.

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Pianobar in The Merchant Room
Tir Na Nog // fredag den 5. juni // klokken 16.00 // 0 kroner
NEW ORLEANS PiANOBAR IN THE HEART OF AARHUS!   The young pianist and vocalist Emil Otto has been under the tuition of numerous great musicians such as the legendary Carl Sonny Leyl…
Gratis
Fars Dag – En Hyldest til Alle Fædre
Norsmindekro // fredag den 5. juni // klokken 18.00 // 358 - 458 kroner
Hvad gør en mand mere tilpas end god mad?! Nej vel, og derfor har chefkokken til denne dag kreeret en menu lige efter enhver Fars smag med masser af saft og kraft tilsat passende m…
Billetter
Fed Fredag: Dodo & The Dodos
Tivoli Friheden - Friluftsscenen // fredag den 5. juni // klokken 20.00 // 135 kroner
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Dodo & The Dodos er en af Dansk…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev