SKAM 3

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: lørdag den 16. november // klokken 15.00
Pris: 270 - 350 kr.
Billetter

SKAM vender tilbage til Musikhuset og Aarhus.

Kæmpesuccesen SKAM indtager Musikhuset Aarhus som forrygende teater sat op af Aveny-T.  SKAM 3 er historien om Isak. Om Isak og Even. Om at finde kærligheden og at forstå sine følelser for et andet menneske – uanset køn. At kærligheden er størst af alt og kender ingen grænser.

Anmelderne er vilde med SKAM 3 efter premieren i København:

ALT ER LOVE

Den første kærlighed er svær nok i sig selv. For Isaak vender mødet med den selvsikre Even og den første store kærlighed op og ned på hans liv.

SKAM 3 bygger på sæson 3 af den norske kultuserie og er en af de stærkeste og mest troværdige historier om unge, der findes. Oplev den live som teater med Aveny-T og et forrygende hold af nye debuterende kræfter med Lue Dittmann Støvelbæk i rollen som Isak, og Nikolaj Groth som Even. SKAM 3 iscenesættes af reumertvinderen Anders Lundorph.

OBS: SKAM 3 kan sagtens opleves, uden at du har set sæson 1 eller 2.

Her kan du se en video fra premieren på SKAM 3:

Den Norske TV-serie, der tog os med storm

Det københavnske teater Aveny-T står bag forestillingerne i SKAM-serien, som har fået roser af både anmeldere og publikum for både iscenesættelsen, de unge skuespillere og evnen til at gøre teater relevant for unge og deres forældre. Forestillingen er baseret på tredje sæson af serien SKAM, der er produceret af den norske tv-station NRK.

Ungdomssensationen Skam har som tv-serie sat sit markante præg på nutidens ungdom i Norden og har indtaget verden, hvor den norske version har været en gigant succes særligt i Skandinavien og Nordeuropa. 

Særligt Danmark har taget god imod den moderne coming of age-fortælling om en række gymnasieelever i Norge. Mange lande har fået nationale remakes af de første sæsoner, bl.a. USA, Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland.

Skam som teater

Aveny-T fik som de første lov til at sætte SKAM op som teater. Den første sæson høstede anmelderroser og publikumshyldest, da de spillede i efteråret 2017 i København. Aveny T tog i efteråret 2018 og januar 2019 SKAM med over Storebælt og spillede forestillingerne i Musikhuset Aarhus. På scenen var et flot cast af helt unge skuespillere, som gav sceneversionen af tv-serien et stærkt udtryk.

I november kunne du opleve den tredje etape i fortællingen om Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas, Isak, Even og alle de andre i Musikhuset Aarhus.

Opsat af teateret Aveny-T

Produktion

  • Af: Julie Andem
  • Instruktør: Anders Lundorph
  • Scenograf: Jon Stephensen
  • Bearbejdet til teater: Line Mørkeby

Medvirkende

Isak: Lue Støvelbæk
Even: Nikolaj Groth
Eskild: Andreas Dittmer
Jonas og far: Andreas Dissing Hyttel
Vilde, Sonja, mor og træner: Nanna Finding Koppel
Emma, Magnus og piccoline: Laura Skjoldborg

SKAM 3 er baseret på NRK-Serien SKAM produceret af NRK i perioden 2015-2017.

Find billetter til teaterforestillingen her på siden.

Skoleforestillinger af SKAM

Der er skoleforestillinger med teaterstykket SKAM den 13. og 14. november. Bestil biletter via ULF i Aarhus.

Der er udarbejdet skolemateriale til teaterstykket. Find undervisningsmaterialet hos Aveny-T.

 

Se alle teaterforestillinger i Musikhuset Aarhus her.

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Pompeji og Herkulanum
Moesgaard Museum // tirsdag den 10. december // klokken 10.00 // 110 - 160 kroner
Det søde liv før katastrofen Moesgaard har fået mulighed for at låne spektakulære genstande hjem fra Italien og særudstillingen tager publikum med ind i den levende by, Pompeji, so…
Billetter
Solistpræsentation – Sebastian Edin, DIEM
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 10. december // klokken 12.00 // Gratis
Sebastian Edin studerer elektronisk komposition (DIEM) i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium. Arrangementet er en kombination af oplæg, fri debat og elektroniske mulitm…
Gratis
Skøjtebanen i Musikhusparken
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 10. december // klokken 14.00 // Gratis
Tag en gratis svingom på isen i Musikhusparken. Byens hyggelige og populære skøjtebane tager traditionen tro imod skøjeteprinser og skøjteprinsesser i Musikhusparken. Åbningstider…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev