Smagekursus – bliv en bedre vinsmager

Sted: Hjortshøjlund
Tid: tirsdag den 21. maj // klokken 18.00
Pris: 395 kroner
Billetter

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model

 

Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.

 

Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag.

 

Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra.

 

Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Frederik Vuust Trio
Tir Na Nóg // lørdag den 20. juli // klokken 16.00 // 0 kroner
Frederik Vuust (p), Thorbjørn Stefansson (b), Mikkel Vuust (drm) Triojazz på tværs af flere genrer På Aarhus Jazz Festival kan man hver eftermiddag opleve Frederik Vuust Trio på Ti…
Gratis
Trio Cats
Teaterkatten // lørdag den 20. juli // klokken 16.30 // 0 kroner
Ivar Sørensen (p), Jens Nørgaard (b), Garo Kertesz (drm) En varm og swingende jazz-cocktail Teaterkattens husorkester Trio Cats består af Jens Nørgaard på kontrabas, Garo Kertesz p…
Gratis
Sommermenu På Komfur
Restaurant Komfur // lørdag den 20. juli // klokken 17.00 // 300 - 550 kroner
Sommer & afslapning med familien, gode venner & andre du holder af. Vi har som noget nyt på Restaurant Komfur i Aarhus C. lavet en fem retters sommermenu der serveres i sommerperio…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet