Smagekursus – bliv en bedre vinsmager

Sted: Hjortshøjlund
Tid: tirsdag den 21. maj // klokken 18.00
Pris: 395 kroner
Billetter

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model

 

Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.

 

Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag.

 

Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra.

 

Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Katastrofen sker i pausen
Aarhus Teater - Stiklingen // mandag den 20. maj // klokken 17.00 // 95 kroner
ET ZOOM IND PÅ DE KATASTROFETIDER, VI LEVER I. Det bliver en aften fuld af humor, mytologi, western-dueller og skæve karakterer, når syv skuespillertalenter står klar med deres afg…
Billetter
The Rocky Horror Show
Aarhus Teater - Store Scene // mandag den 20. maj // klokken 19.30 // 220 - 495 kroner
KULTMUSICALEN, DER GÅR GRASSAT I GLAMROCK OG GAVMILD EROTIK THE ROCKY HORROR SHOW er en djævelsk underholdende hyldest til science fiction og ufrivilligt morsomme B-gyserfilm. Musi…
Billetter
Orestien
Aarhus Teater - Scala // mandag den 20. maj // klokken 19.30 // 270 kroner
RÅT OG BILLEDMÆTTET GRÆSK DRAMA OM DEMOKRATIETS FØDSEL Da kong Agamemnon vender hjem som sejrherre i Den Trojanske Krig, er det med hænderne sølet ind i blod. Han har ofret sin ege…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet