TANGtastisk tirsdag

Sted: Godsbanen
Tid: tirsdag den 19. november // klokken 16.00
Pris: 35 kroner
Billetter

Tirsdag den 19. November bliver ikke helt lige som alle andre. Det er nemlig TANGTASTISK TIRSDAG! Kom og lær hvordan du laver TANGsæbe, TANGtapas og TANGspa.

Workshoppen slutter af med er vi sammen smager på lækkerierne, som vi har kreeret.

OBS grundet begrænset pladser på workshoppen, er det nødvendigt at du tilmelder her det koster 35 kr. Bliver du forhindret i at komme, så sælg din billet videre.

Har du lyst til at komme med ud og samle tang ind, til workshoppen? – Så kan du mødes med os ved Ballehage badebro kl. 14:00. Skriv en besked til Gro Selv, hvis du vil med på tangsanketuren. Ellers mødes vi i A-huset ved Institut for (X) kl. 16:00.

 

Hvem er vi?

Kysthaven er et formidlingsprojekt omkring lokal tang – havets grøntsager! Gennem events og workshops udforskes, hvordan tang kan bidrage til en grønnere og mere kystnær hverdag!

GRO SELV er et projektfællesskab af unge, for unge, der gennem workshops eksperimenterer med upcycling, oplevelser og mad med et minimalt CO2-aftryk.

Samskab Aarhus er et initiativ af Aarhus Kommune som hjælper med at udbrede samskabelse til virkelystne Aarhusianere.
-Har du en idé til et projekt i dit lokalområde, som også kan give værdi for andre? Samskab Aarhus, Aarhus Kommune hjælper dig med at gøre din idé til virkelighed.

Klimasekretariatet, også kaldet Go Green with Aarhus er stedet, hvor Aarhus Kommunes klimaindsats udfolder sig. Vi arbejder med at gøre Danmarks 2. største by til en grøn og fossilfri fremtid.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Tir Na Nogs Quiz Night
Tir Na Nog // torsdag den 9. juli // klokken 21.00 // 0 kroner
Make sure you join our weekly Pub Quiz. Going strong since we opened in 2004 the Quiz is alway sure to fill every seat in The Tap Room.   :: No reservations or booking seats :: ::…
Gratis
Plant Dit Eget Træ
Tivoli Friheden A/S // fredag den 10. juli // klokken 13.00 // 140 kroner
Udover at være dekorative, så er træer jordens helt egent CO2 renser.  På denne workshop har du mulighed for at plante dit eget træ af en abrikos eller fersken, og derefter tage de…
Billetter
Led Zeppelin Jam
Hotel Fuglsøcenteret // fredag den 10. juli // klokken 17.30 // 320 - 2070 kroner
Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage! Tilbage i 1989 – før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik – begyndte bandet at stille den værs…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev