Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Varna og Bichel Vine: En aften i selskab med Champagne og Bourgogne

Af Jan L. Pedersen

Fredag og lørdag den 18. og 19. december klokken 17.00 er der fyret op til et brag af de helt store, når Varna Palæet går sammen med Bichel Vine om en aften, hvor gæsterne skal møde noget af det bedste fra Frankrig.

 

Varna Palæet har i samarbejde med vinhandleren og vinentusiasten, Lars Bo Henriksen, fra Bichel Vine, lavet to arrangementer, hvor to af Frankrigs store vinområder er i fokus.

 

Både Bichel Vine og Varna Palæet har i mange år haft en stor kærlighed for vinene fra Bourgogne og Champagne, da intensiteten og kompleksiteten i vinene herfra er så stor, at det ikke kan matches fra lignende områder. Til de her to arrangementer har de gode folk fundet en del vine frem fra kælderen. Nogle med mere alder end andre, men alle fra fantastiske årgange.

 

Varna og Bichel Vine: En aften i selskab med Champagne og Bourgogne

 

Så hvis du, ligesom os, også har en lille kærlighed til to af Frankrigs absolut bedste vindistrikter – så er dette arrangementet for dig.

 

Ved tilkøb af den opgraderede vinmenu får du både den ‘normale’ vinmenu og et glas af de særligt udvalgte vine.

 

Vinene, som er markeret med*, er de vine, man får oveni, hvis man vælger den opgraderede vinmenu. Menuen og vinene ser således ud:

 

 

 

Snacks

*****

 

Jomfruhummer – Foie gras – Sprød gris

NV Launois, Grand Cru Blanc de Blanc ’Dorine’, Champagne

*****

 

Tuntatar med tomat, avocado, soya, mandler og ingefær

NV Rosé Brut, Benard-Pitois, Champagne

*2008 Special Club, Launois, Champagne

*****

 

Helleflynder med aspargesjordskokker og trøffel

2018 Bourgogne Blanc, Vincent & Sophie Morey

*****

 

Hummer og kammusling med blomkål

2016 Saint Aubin ’En Remilly’, Henri Proudhon

*2016 Puligny Montrachet 1’er Cru ’Clos de la Folatieres’, Poul Pernot

*****

 

Stegt foie gras med rillette af gråand med æbler og hindbær

2018 Chorey Les Beaune, Machard de Gramont

*2015 Vosne Romenée 1’er Cru ‘Les Orveaux’, Mongeard-Mugneret

*****

 

Pata Negra

Mørbrad af spansk sortfodsgris med kål og tyttebær

2015 Savigny Les Beaune 1’er Cru ’Les Nabatonnes’, Mongeard-Mugneret

*2003 Chambolle Musigny 1’er Cru ’Les Charmes’, Patrice Rion

*****

 

Chokoladedessert med kirsebær

Tawny port, Quinta do Infantado, Porto

*****

 

Kaffe og sødt

 

Prisen pr. person er 1.400 kroner.

Den opgraderede vinmenu koster 800 kroner.

 

Der kan bestilles bord her:

 

Varna Palæet

Marselisborg Skov, Ørneredevej 3

8000 Aarhus C

Mail: info@varna.dk

Telefon: +45 86 14 04 00

Hjemmeside

Facebook

Instagram

 

 

 

Del artikel

Andre læser også