//Café, Nyheder

Efter ni år er det slut: Populær café i Vestergade lukker

Veganske Café Gaya i Vestergade har sidste åbningsdag 28. december

 

Et af de kendte spisesteder i Aarhus for især veganere er snart fortid. For 28. december er sidste gang, at Café Gaya i Vestergade serverer deres veganske og økologiske retter efter ni år, oplyser indehaver Juan Martin de Elizalde på caféens Facebook-side.

“At afslutte et kapitel vender tankerne mod det, der har været. Det er med både glæde og vemod, at jeg kigger tilbage. Der har været så mange fine stunder af nærvær, glæde og fælleskab i forbindelse med min tid på Café Gaya,” skriver han i Facebook-opslaget og fortsætter:

“TAK til alle trofaste og glade gæster gennem årene, og ikke mindst TAK til verdens bedste personale – I har alle, både gæster og personale, været med til at gøre rejsen meget meningsfuld. Sammen med jer har det været en fantastisk rejse at være med til at udvikle og drive en 100% økologisk vegetarisk/vegansk café i Aarhus.”

 

Vil fortsat levere mad

Selvom det snart er slut med Café Gayas fysiske forretning, så oplyser indehaveren, at det stadigvæk vil være muligt at nyde de veganske retter i fremtiden.

“Når Café Gayas fysiske døre lukker for sidste gang den 28. december 2019, vil jeg fortsætte med at tilbyde mad-ud-af-huset – en del, som har udviklet sig større og større de senere år,” skriver Juan Martin de Elizalde i Facebook-opslaget.

 

Café Gaya ligger i Vestergade 43 og er blevet kendt for dens veganske og 100 procent økologiske retter blandt især byens veganere.

Café Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev