//Nyheder

Vestergade: Dansk Folkehjælp genåbner genbrugsbutik i Aarhus  

Mandag den 4. maj slår Dansk Folkehjælp atter dørene til deres genbrugsbutikker rundt om i landet. Der er tale om en forsigtig genåbning med fokus på tryghed og ansvarlighed for både kunder og de frivillige i butikkerne. 

 

Ligesom mange andre genbrugsbutikker på landsplan har butikkerne i Dansk Folkehjælp været lukket siden marts af hensyn til risikoen for smittespredning af coronavirus. Men fra mandag er det atter muligt at gøre en god handel i en af Dansk Folkehjælps genbrugsbutikker.

 

Med afsæt i myndighedernes krav og anbefalinger vil kunderne blive mødt af en række sikkerhedsforanstaltninger, såsom håndsprit ved indgangene, plexiglas ved kasseapparaterne. Og der vil ligeledes være engangshandsker til rådighed i forbindelse med modtagelse og sortering af indleverede varer eller ved betaling.

 

”Det er vigtigt for os, at både vores frivillige og kunderne føler sig trygge, når de handler i en af vores genbrugsbutikker. Vi stiller derfor de nødvendige værnemidler til rådighed og har indført de nødvendige restriktioner i butikkerne”, udtaler generalsekretær Klaus Nørlem.

 

Fotokredit: Dansk Folkehjælp

 

Læs mere om genbrug her:

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev