Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild med asiatisk gourmet? NEEM DELI har Grand Opening i Risskov

Af anders@sommersangdigital.dk

Den 13. oktober åbner NEEM DELI – et friskt og anderledes skud på take away restaurant stammen – dørene til Grand Opening for alle der elsker asiatisk mad i topklasse. NEEM DELI tog sine første spæde skridt med Soft Opening for at blive toptunet til at præsentere Aarhus for et spændende madkoncept med rødder i det asiatiske krydret med et nordisk islæt.

 

NEEM DELI tager det næste store skridt

I juni bød NEEM DELI indenfor i den restaurerede gamle frikirke i det skønne Risskov med en ”Soft Opening” og har siden arbejdet intensivt på at udvikle stedet til Grand Opening. Der er blevet leget i køkkenet, smagt og finjusteret passioneret med menuen, og den unikke identitet til NEEM DELI er nu fundet. ”Vi tror på, det giver en god forretning at gøre tingene ordentligt. Vi vil gerne løfte os ud over det normale og give folk en ekstraordinær helhedsoplevelse”. Sådan lyder det fra ejerne Søren Anker, Mogens Rokkedrejer og Alexandra ’Pooh’ Larsen, som alle tripper for at få det fælles projekt klart til take off.

 

Ung vietnameser skal sætte tonen i køkkenet

Med NEEM DELIs Grand Opening den 13. oktober præsenteres en helt ny køkkenchef. Navnet er Minh, han kommer oprindeligt fra Vietnam og er en ambitiøs ung mand i starten af tyverne. Han har trods sin unge alder allerede mange års erfaring i kokkefaget, senest som køkkenchef på Indo i Vestergade i Aarhus. Han trådte 1. september ind på NEEM DELI og har i samarbejde med Pooh Larsen siden sat alt ind for at gøre køkkenet klar til den store åbning. De tre ejere ser spændt frem til, at Minh skal udfolde sine evner i køkkenet. Pooh Larsen udtrykker: ”Jeg er vild med alt mad, der er autentisk asiatisk. Jeg elsker eksplosioner af smage.”

Netop denne store glæde ved god mad er også den centrale fællesnævner i samarbejdet med de to andre medejere og madører, Søren Anker og Mogens Rokkedrejer. Søren Anker siger med et smil om det smagsfulde asiatiske køkken: ”Det må meget gerne smage stærkt. Men ikke så stærkt, at man får tårer i øjnene og sved på panden.”

 

Sådan skiller NEEM DELI sig ud

NEEM DELI er et eksklusivt alternativ inden for take away restaurant-genren, kompromisløs i forhold til kvaliteten, med en stemning af moderne hjemlig hygge. NEEM DELI er tænkt med inspiration fra flere forskellige kulturer. Gæsterne vil opleve en hybrid af de autentiske asiatiske smage, friske lokale råvarer, nordisk inspireret indretning samt et farverigt visuelt udtryk, som giver det hele et trendy look. Noget helt særligt for NEEM DELI er deres Social Dining koncept, med de små serveringer, som indtages ved langborde, der gør middagen mindre formel med en tendens til at komme de andre gæster mere ved. Det betyder meget for ejerne, at enhver der træder ind i restaurantens rum får en helt særlig oplevelse af lækkerhed og nærvær, og at intet er overladt til tilfældighederne. Selv når det bare er for at hente take away.

 

Et samarbejde af forskelligheder i perfekt harmoni – med udsigt til flere åbninger

Lige som NEEM DELIs overordnede koncept er skabt på det bedste fra flere verdener, er partnertrioen bag sammensat af meget forskellige mennesker med forskellige baggrunde. De har et venskab, der går mange år tilbage, og de er klar på flere eventyr sammen. Om fremtidsudsigterne for NEEM DELI siger Søren Anker: ”Målet lige nu er at åbne 10-15 flere NEEM DELIs rundt omkring i hele Østjylland. 2-3 restauranter mere i Aarhus, regner vi med”. Og Mogens Rokkedrejer er helt enig: ”Det er vores klare ønske at udvide konceptet med asiatisk deli mad på sigt, så det ikke kun er Risskov folket, der skal have glæde af det.”

 

Betydningen af navnet Neem 

NEEM er ikke bare et tilfældigt navn. NEEM er valgt, både fordi det har en interessant betydning fra asiatisk kultur, og også fordi det har en cool lyd. Navnet kommer af det asiatiske NEEM træ, som i mere end 5000 år har været kendt og anvendt for dets smagsgivende og helbredende egenskaber.

Under NEEM DELI logoet står en række asiatiske tegn, som betyder træ, gourmet og hjem. Det er tre komponenter, som i fin forening udgør en vigtig del i restaurantens koncept. Hos NEEM DELI oplever du nemlig både ekstraordinære madoplevelser, hjemlig hygge og nærværende service i et vidunderligt samspil.

 

Del artikel

Andre læser også