To danske iværksættere med en forkærlighed for (Fru) Sauterne er gået sammen om en lidt utraditionel pop-up shop i Aarhus, der holder åbent lørdag den 27. juni. Her kan man nemlig købe noget så forskelligt som personlige sangplakater og håndplukket vin. 

 

Ved første øjekast kan der være langt fra den lille hyggelige vinbutik og bar, Vin & Petanque, som ligger i centrum af Aarhus og Songshapes fine, grafiske plakater fra Amager, men der er en helt særlig grund til at netop de to iværksætter bag er gået sammen om at skabe et anderledes lagerudsalg. De sælger begge ”Fru Sauterne”. 

Martin Bruun, der er medstifter og ejer af Vin & Petanque, var da heller ikke tvivl om at slå til, da han blev kontaktet af Jane Rønne, der designer musikplakater, med idéen om en pop-up butik i hjertet af Aarhus, der byder på sommervin og personlige musikplakater. Sammen vil de afholde et lagerudsalg, der forkæler aarhusianerne. 

”Jeg har udviklet et nyt koncept, som jeg gerne vil ud og vise til hele Danmark. Konceptet går ud på at give de besøgende i butikken en oplevelse, der taler til alle sanser – både det visuelle, det følelsesmæssige og smag- og lugtesansen og her er lækre vine bare en perfekt partner til min grafiske side,” fortæller kvinden bag Songshape, Jane Rønne, entusiastisk. 

 

Vi sælger begge ’Fru Sauterne’ ”Det giver rigtig god mening at holde sådan et arrangement sammen, da vi kan hjælpe hinanden med at give kunderne præcis den særlige personlige stemning, som vi gerne vil have, at man som kunde skal opleve, når man handler hos os,” siger Martin Bruun og tilføjer: ”Og så sælger vi begge ’Fru Sauterne’ – bare ikke i samme form.” 

 

Jane Rønne medbringer en samling af smukke grafiske plakater heriblandt Kim Larsens klassiske Fru Sauterne, som består af sangteksten sat op i formen af et vinglas. Songshape har også designet plakater med sangtekster af bl.a. Gnags, Michael Falch og flere internationale kunstnere, som f.eks. Ed Sheeran og Bon Jovi. Så hvis man ikke lige er på udkig efter en Kim Larsen-sang, er der masser af andre fine plakater med sangtekster at forelske sig i eller bruge som en personlig gave til en, man holder af. 

Martin Bruun har, udover de søde sauterne-dråber på flaske, et udvalg af butikkens øvrige lækre sommervine – både hvide, rosé og lette rødvine, som man, selvfølgelig, kan få en smagsprøve på. Han glæder sig at præsentere pop-butikkens besøgende for konceptet og tilføjer på falderebet en lille anekdote om Kim Larsens Fru Sauterne: 

”Faktisk er der flere, der mener, at Fru Sauterne er afledt af Sauterne-vinen, og at det derfor er den Kim Larsen havde i tankerne, når han i sangen danser tæt til natten er omme.” 

 

Det dobbelte lagerudsalg foregår lørdag d. 27/6 fra kl. 10-16 hos Tiny Window, Irma Pedersens Gade 226, 8000 Århus C. Man kan læse mere om de to forretninger på songshape.dk og vin-petanque.dk 

 

Fakta om Songshape:

Virksomheden designer musikplakater, hvor en kendt sangtekst indgår som en del af designet. Jane Rønne designer sine plakater med tilladelse og efter licensaftale med sangskriverne/rettighedshaverne. Hun har mere end 200 forskellige designs, som alle fås i 5 forskellige størrelser.

Fakta om Vin & Petanque: 

Butikken har et tæt samarbejde med flere vinhuse, og deres vine er en blanding af vine, de selv importerer, og vine, de køber ved forskellige danske vinimportører. Vin & Petanque ønsker at videreformidle historien om den vin, deres kunde har i glasset og forklare, hvordan lige netop den flaske, kunden tager med hjem, er blevet til.

 

Shopping Aarhus Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev