//Øl, Restaurant

Restaurant Unico: Beermakers night med Aarhus Bryghus

Social dining med det danske køkken og tilsat godt lokalt øl er hvad du kan opleve på Restaurant Unico den 13. april klokken 18.00

 

Vil du opleve en aften i selskab med brygmester Niels F. Buchwald fra Aarhus Bryghus så har du muligheden her. Han medbringer, serverer og fortæller om en række af sine gode øl. Køkkenet sammensætter ikke mindre end 10 retter tilpasset Buchwalds øl. Kokkene bruger masken fra bryggene til brødet ligesom flere af Aarhus Bryghus’ spirits of Aarhus indgår i menuen.

 

 

1. servering og Forårsbryggen

En slags fish’n chips med bønnerup fisk, sprøde grønne sager og dip der smager af mere. Hr. Nielsen skinke og østers med skalotteløg, solsikkekerner og karse

 

2. servering og Indian Pale Ale

Gule ærter og røget kammusling med

flæskesvær, sour cream’n onion og timian. Tatar og stenbiderrogn i tærte,

rygeost, peberrod og dild.

 

3. servering og Fregatten Jylland

Skipperlabskovs i sprød skorpe, oksekæber, kartoffel og beder. En mør gris med stuvet kål, havgus, mandler, øl og eddike.

 

4. servering – stout

Bøf med løg, entrecote, masser af løg og skysauce.

 

5. servering – Sølvpilen

En ostemad med kornly og loke fra Arla Unika, tørrede frugter med spirit of Aarhus

 

6. servering – Black Monster

Smagen af Aarhus Bryghus med flødeis på black monster 2018 smagt til med Aarhus bryghus whisky, fad nr. 2. Hertil karamel, rugbrød og rosmarin. Ølkage og æbler fra Karensminde, citrusfrugter, klassisk smørcreme og liquor of Aarhus

10 retter i 6 serveringer inklusiv det gode øl fra Aarhus Bryghus  koster 695 kroner

 

Dørene åbner 17.30

Første servering er sat til klokken 18.00

Det hele slutter klokken 23.00

 

BOOK BEERMAKERS DINNER HER:

 

NB: Man kan afbestilles frem til 3 dage før arrangementet

Øl Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev